Hoe kom u van uw BKR codering af?

Als u eenmaal een BKR codering heeft is het voor u natuurlijk zaak dat u hier zo snel mogelijk vanaf komt. U weet immers ook dat dit een grote belemmering kan vormen bij het opnieuw willen afsluiten van een lening, want u weet dat geld lenen met BKR een lastige klus is. Helaas is het makkelijker om aan een BKR codering te komen dan er vanaf te geraken. Sterker nog, u kunt er niks aan doen om uw BKR codering kwijt te raken. Het enige wat u rest is te wachten tot deze te zijner tijd zal verdwijnen.

Hoe lang blijft BKR codering staan?

Een BKR codering blijft 5 jaar staan. Dit is een lange periode. Uiteraard is het niet zonder reden zo’n lange periode, want nu kunnen geldverstrekkers tot 5 jaar terug in uw verleden rond leningen kijken en dit geeft dus een veel beter beeld dan wanneer een codering slechts voor een periode van een jaar zou blijven staan. U heeft er in de 5 jaar dat de BKR codering blijft staan dus geen enkele invloed op en het enige wat u rest is te wachten tot die 5 jaar voorbij zijn. En daarnaast moet u er ook nog eens voor zorgen dat u niet nogmaals tegen een codering oploopt, want zo geraakt u natuurlijk nooit van de coderingen af.

Gradaties codering

Zoals al in andere artikelen besproken is niet elke BKR codering hetzelfde en zal elke BKR codering ook anders behandeld worden. Geld lenen met BKR registratie is dan ook niet onmogelijk. Dankzij de diverse gradaties kunnen geldverstrekkers die uw gegevens bij het BKR toetsen zien hoe uw betalingsachterstand er heeft uitgezien en wat hieraan ten grondslag lag. De codering vertelt dus het hele verhaal.

This entry was posted in Artikelen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.